Alkalmasak daganat kezelésre a gyógygombák?

A gyógygombákból készült kivonatok jótékony hatását a rák betegség kezelésében, már sok klinikai teszt igazolta. Évszázados múltra tekint vissza a gyógygombák használata a természetes orvoslásban. Napjainkban pedig egyre több gyógyult és javulást tapasztaló daganatos beteg számol be sikereiről.

Mindig vannak olyanok, akikről az orvosok már lemondtak, de nem nyugszanak bele a diagnózisba. Felveszik a harcot a rák ellen, és ebben a küzdelemben a gyógygombák segítségével felül is kerekedhetnek. Rendelje meg gyóggomba kivonatot tartalmazó készítményünket!

Lássuk melyik gombafajta, milyen hatással rendelkezik:

Bokrosgomba (Grifola frondosa)Bokrosgomba (Grifola frondosa)

A bokrosgomba hatóanyagai fokozzák a szervezet inzulin- termelését, ugyanakkor csökkentik a vércukor szintet. Így segíthetik a diabéteszben szenvedőket. Hozzájárulhat a koleszterin szint mérsékléséhez, redukálhatja  a magas vérnyomást.

A bokrosgombából készült kivonat klinikai vizsgálatok során eredményesnek bizonyultak különféle daganatos betegségek kezelésében. Például: prosztata-, máj-, emlő- vagy tüdőrák esetén. A kísérletben részt vett betegek nagy része a kemoterápia mellékhatásainak csökkenéséről, jobb általános közérzetről számolt be.

Rendelje meg gyóggomba kivonatot tartalmazó készítményünket!

Shiitake (Lentinus edodes)Shiitake (Lentinus edodes)

A shiitake gomba világszerte ismert, előszeretettel használják élelmiszerként is. Japánban, Kínában és Kelet-Ázsiában honos, évszázadok óta része a népi gyógyászatnak. Japánban gyógyszernek is minősítették. A shiitake  hatóanyaga gátolta a tumorsejtek növekedését.

A shiitake gombát Japánban gyógyszerré minősítették, mert olyan kiváló eredményeket mutat daganatos betegségek kezelésben. Mi több, AIDS-es kutatásokban is ígéretes sikereket értek el a használatával. Aktivizálja a T-sejteket, melyek fontos szerepük van a szervezet védekező mechanizmusában.

Rendelje meg gyóggomba kivonatot tartalmazó készítményünket!

Mandulagomba (Agaricus balzei)Mandulagomba (Agaricus balzei)

A Braziliában őshonos gombafaj nevezetessége, hogy csupán egy kis falu, Piedade lakói ismerték. A környékbeliek felfigyeltek arra, hogy a község lakói egészségesebbek és hosszabb életűek.

A kutatások kimutatták, hogy a mandulagomba béta-glukán tartalma nagyobb, mint más gyógygombáké. Plusz alacsony molekulasúlyuk következtében a béta-glukánok felszívódása hatékonyabb.

Kísérletekkel igazolt, hogy a gomba kivonata nemcsak gátolja a tumorsejtek növekedését, hanem a daganatos sejtekben  sejthalált is képes előidézni.

Rendelje meg gyóggomba kivonatot tartalmazó készítményünket!

Hernyo Gomba (Cordiceps sinesis)Hernyo Gomba (Cordiceps sinesis)

A Kínában termő a gombafaj nagyon ritka, ezért csak az uralkodó számára volt elérhető. Immunerősítésre úgy használták, hogy kacsák gyomrába töltötték, az állatokat azután megsütöttek, a gombát eltávolították, a kacsát pedig 8-10 napig fogyasztották napi 2 alkalommal.

Napjainkban tüdő, méhnyak, prosztata, máj, hasnyálmirigy, nyirokcsomó, simaizom és gégedaganat kezelésére használják. Kemoterápia alatti fogyasztásával csökkent a betegeknél a láz, kevesebbszer fordult elő hányás, hasmenés, elesettség érzés.

Rendelje meg gyóggomba kivonatot tartalmazó készítményünket!

Pecsetviasz gomba (Ganoderma lucidum)Pecsetviasz gomba (Ganoderma lucidum)

Kínában úgy tartották, hogy a ganoderma gomba tartották jó hatással van az életerőre, élénkíti a testet és az elmét, késlelteti az öregedést. Napjainkban kísérleti úton be is bizonyították, hogy fogyasztása lassíthatja a bőr öregedését, és védelmet nyújthat a bőrrák ellen.

A ganoderma gombában található hatóanyagok egy része antioxidáns hatással rendelkezik, csökkentik a szervezetben felhalmozódott szabad gyökök káros hatását. Véd az oxidációs károktól és erősíti a szervezetet. Eredményes a gyulladáscsökkentésben és a méregtelenítésben.

Egyedülálló kapszulás készítményünket, a MicoVit-et úgy állítottuk össze, hogy minél hatékonyabban segítse a beteg szervezetet a rák elleni küzdelemben, miközben természetes hatóanyagaival támogatja az immunrendszert és csökkenti a kemoterápia mellékhatásait. A felsorolt összes gomba kivonata megtalálható benne, és ezzel Ön egy igen ritka kombinációt szerezhet meg.

Rendelje meg gyóggomba kivonatot tartalmazó készítményünket!

Hozzászólás

Hozzászólások zárva.