Fogyasszon ganodermás kávét!

Az emberek nagy része előszeretettel iszik meg naponta egy-két csésze kávét. Miért ne lehetne ez a szokásunk egészségesebb? A gyógygomba jótékony hatását élvezheti a ganoderma kivonatot tartalmazó WellCoffee rendszeres fogyasztásával.

Európában szívesebben használjuk a gombákat az ételeinkben, pedig egyes ázsiai kultúrákban évszázados hagyománya van a gyógyászati felhasználásuknak.  A modern orvostudomány még csak nem régen kezdte el alaposabban tanulmányozni a szervezetre gyakorolt hatásukat. Meglepő és kecsegtető eredmények születtek. Rendelje meg a gyógygomba kivonatot tartalmazó kávét!

EGY CSODÁLATOS GOMBA

A pecsétviaszgomba, reishi, lingzhi, lakkostapló, sok néven ismert világszerte. A hivatalosan Ganoderma lucidum gyógygombát  évezredek óta kiemelkedő minőségű „gyógynövényként” ismerik el.  Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk.

WELLcoffeeValóban igaz, hogy a ganoderma „univerzális orvosság” minden betegségre? A válaszunk: „igen”, mert képes arra, hogy karbantartsa a modern ember egészségét. Egy kevésbé egészséges ember számára a ganoderma az emberi test leggyengébb, legerőtlenebb részére is hatással van. Egy beteg ember esetében gyökerénél ragadja meg a problémát, és lehetővé teszi a felépülést. A korabeli feljegyzések szerint sokrétű felhasználása volt a pecsétviaszgombának, az asztmától a magas vérnyomáson keresztül az álmatlanságig használták a betegek gyógyítására. Akkoriban a gomba őrleményéből nem túl ízes teát készítettek – manapság kávéval is keverik, mert abban a keserű íz nem feltűnő.

A Well Coffee egy 100% arabica kávét tartalmazó instant kávé készítmény, mely könnyed formában juttatja Önt az értékes ganoderma kivonathoz. Rendelje meg a gyógygomba kivonatot tartalmazó kávét!

RITKA KINCS A TERMÉSZETBŐL

A vadon növő ganoderma nagyon ritka, és nehéz begyűjteni. Ha mégis rábukkan valaki, fenn áll annak a veszélyes, hogy a gomba idő előtt kiszárad, és így használhatatlanná válik. A természetben fellelhető termőtestek olyan kevésszer fordultak elő, hogy Kínában, ha valaki ilyen gombát talált, annak kötelessége volt beszolgáltatni a császári udvarnak. Rendelje meg a gyógygomba kivonatot tartalmazó kávét!

KÁVÉ, PLUSZ HATÁSSAL

WELLcoffee dobozA jövő élelmiszerei azok a termékek, melyek reagálnak a rohanó életvitel kihívásaira. Egyszerre kávézni, és tenni az egészségünkért?  Használja ki a nap legértékesebb perceit. Ha Ön többre vágyik a kávé élvezeténél, és szeretne a kávé fogyasztásával egészségügyi előnyökhöz is jutni,próbálja ki különleges kínálatunkat! Rendelje meg a gyógygomba kivonatot tartalmazó kávét!

Hozzászólás

Hozzászólások zárva.