Gombakeverékek kurkumával és zöld teával

MicoVit és MicoTon

Amit tudni érdemes a gyógygombákról

1. Egyes ázsiai kultúrákban több évszázada használják a gombákat gyógyítási, illetve prevenciós céllal.

2. A gyógygombákban biológiailag aktív ploszacharidok találhatóak, amelyek természetes módon segíthetik a szervezet regenerálódását

3. Segítségünkre lehetnek az immunrendszer megerősítésében, a gyulladások csökkentésében, a máj regenerálódásában, vagy akár betegségek kialakulásának megelőzésében.

4. A gyógygombák segíthetnek egyes betegségek utáni támogató,- és helyreállító kezelésként, hiszen a gyógygombákban található poliszaharidok aktiválhatják a szervezet immunválaszait, így segíthetik annak saját ellenálló képességét.

5. Természetes antioxidánsként segíthetnek elviselni a különböző környezeti és biológiai stressz hatásokat. Amit még nem tudtál a gyógygombákról! Manapság egyre népszerűbbek a gyógygombák felhasználásával készült étrend-kiegészítők, melyek ezeknek a gombáknak a kivonatait tartalmazzák. Azonban nem mindegy, hogy az egyes kivonatok a gomba mely részéből vagy milyen eljárással készülnek.

Mit rejtenek a MicoVit és a MicoTon gombakeverékek?

1. Öt gombából! A MicoVit és a MicoTon kivonat formájában, optimális koncentrációban tartalmazzák öt, gyógyászati szempontból nagyon értékes gomba teljes spektrumának hatóanyagait. Agaricus blazei (mandula gomba), Grifola fondosa (bokrosgomba), Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba), Lentinula edodes (Shiitake gomba), Cordyceps sinesis (hernyógomba).

2. A Kurkuma és a Zöld tea ereje! A két keverék egy-egy plusz összetevőben eltér egymástól, a MicoVit kurkuma, míg a MicoTon zöld tea kivonatot is tartalmaz. A kurkuma segítheti a gyulladáscsökkentést a zöld tea pedig

3. Optimális felszívódás: A MicoTon és a MicoVit termékekben a hatóanyagok vízoldékony állapotban, mikronizálva, speciális növényi kapszulában találhatók meg, melyek a gyomorsavak ellen védve vannak, a minél jobb biohasznosulás érdekében.

4. Gombakivonatok és a minőség! Az általunk forgalmazott gombakeverékek alapját képező gombák hosszú termesztési periódusa hónapokig vagy évekig tart a tökéletes minőség érdekében.

5. Teljes spektrum! A gomba életciklusának három fázisa van: spóra, micélium és kifejlett termőtest, és mind a három fázisban más hatóanyagok jelennek meg, ezért érdemes kivonatot készíteni minden életciklusban. A MicoVit és a MicoTon készítményben minden biológiailag aktív összetevő megtalálható (spóra, micélium, termőtest).

6. Megújult kiszerelés: A MicoVit és a MicoTon étrend-kiegészítők most megújult külsővel elegáns üvegcsomagolásban 120db-os kiszerelésben kaphatóak.

Minderről meggyőződhetsz, ellenőrizd az összetevőket, hatóanyagokat Te is! A termék csomagolásán minden fontos információt megtalálsz. Jobb közérzet, ellenállóbb szervezet!

Hozzászólás

Hozzászólások zárva.