Melyik gyógygomba hatásos?

Ha rákeres valaki az interneten a “gyógygomba” kifejezésre, számtalan márkát és forgalmazót talál. A legtöbben nem is a saját gyártású termékeikkel dolgoznak, illetve egy az egyben átvesznek egy külföldi készítményt. Nehéz eldönteni mire figyeljen az ember a választás során. A következő cikket olyan tudatos vásárlóknak ajánljuk , akik a legjobbat akarják szeretteiknek biztosítani.

ganodermás gomba termesztésBeszállítónk egyedi, mi több  szabadalmaztatott termesztési eljárást alkalmaz a gyógygombák előállításakor.  A gyógygombák üveg és műanyag konténerekben növekednek, elég hosszú időn át ahhoz, hogy teljes egészében átalakítsák a nyers szubsztrátumot gombaszövetekké, és sejten kívüli összetevőkké.

Az aratás idejekor már a gyógygomba testében benne van minden különböző, a gyógyuláshoz szükséges jellemző összetevő, ami az egészség megőrzéséhez szükséges, és amit a gomba nyújt. Ez a hosszú termesztési periódus legalább több hónapon át, de bizonyos fajok esetében akár 2 éven át is eltarthat.

Rendelje meg gyógygomba kivonatot tartalmazó készítményünket!

Amikor valamelyik cég azt ígéri, hogy tud adni kész, egyedi rendelésre termesztett terméket 30-45 nap alatt, biztosak lehetünk abban, hogy nagyon alacsony minőséget kapunk. Jól tudjuk, hogy a természetben hónapoktól évekig tart egy gombakolónia számára amíg biztosan megtelepszik. Ez az oka annak, hogy évről-évre ugyanazon a helyen látunk gombákat növekedni. Minden év tavaszán gombák teremnek, ugyanúgy, ahogy a fák virágokat hoznak, de maga a gomba szervezet évről-évre a föld alatt él túl.

Azt gondolni, hogy becsaphatjuk az anya természetet, és laboratóriumi körülmények között, csupán néhány hét alatt optimális növekedést érhetünk el, egy meglehetősen naiv hozzáállás a gyógygomba termesztéshez. Mégis sok cég a profit reményében neki lát annak, hogy silány készítményekkel árassza el a piacot. Ön tartozzon a megfontolt és körültekintő vásárlók közé. Ha már áldoz az egészségére, válassza a természetes minőséget!

Tekintse meg azt a kisfilmet, ami a gombák természetes növekedését mutatja be: gyógygomba növekedése

Gyógygomba kivonatot tartalmazó készítményeink beszállítója törekszik arra, hogy a gyógygombákat a természethez hű környezetben termessze. például a Cordyceps sinensis gyógygombát egy ideig meleg, oxigéndús környezetben termesztik, ezt követően drasztikusan csökkentik a hőmérsékletet, hogy az éppen csak a fagypont fölött legyen, megváltoztatják a fényciklust, és lecsökkentik az oxigén szintjét nem többre, mint 50%-ára a normál környezeti levegőnek. Mindezt egy organikus zöldség szubsztrátumon végzik, amelyben nincsen rovar vagy állati összetevő felhasználva.

Rendelje meg gyógygomba kivonatot tartalmazó készítményünket!

Amíg ez nagyon extrémnek tűnhet ahhoz képest, ahogy más gombatermesztők termesztik az ő gyógygombáikat, mi büszkék vagyunk arra, hogy termékeink a fogyasztók elégedettsége alapján a legjobb minőségűek és a leghatékonyabb gyógygombatermékek az egész világon. A MicoVithez és a MicoTonhoz felhasznált alapanyagok bio és kóser minősítéssel is rendelkeznek.

Hozzászólás

Hozzászólások zárva.