Micomed

Minden gomba gyógygomba? Hosszú idők óta ismeretes, hogy minden gomba potenciálisan bioaktív összetevőket tartalmaz, amelyeknek gyógyhatásuk van. A gombákból kivont gyógyszerek csoportjának klasszikus példája az antibiotikumok, melyek 99%-a gombából származik. Ha további információra van szüksége látogasson el az Információk oldalra vagy tekintse meg webáruházunkat!

Gyógygomba hatóanyaga:

A gyógygombákban található poliszaharidok immunrendszer-szabályozó és daganatellenes tulajdonságait az alábbiakra szokták alkalmazni:

 • A gyógygomba hatással lehet a daganatok fejlődésének megelőzésére;
 • A gyógygomba kemoterápiával kombináltan alkalmazva alkalmas az immunerő daganatellenes hatásának fokozására;
 • A gyógygomba a daganatos áttétek kialakulásának megelőzésére is használható.

A gyógygombákban található poliszaharidok a daganatellenes hatásukat leginkább azáltal fejtik ki, hogy aktiválják a gazdaszervezet immunválaszát, miközben nem jelentenek fölösleges stresszt a szervezet számára. A gyógygombákban található poliszaharidok tehát nem közvetlenül támadják a daganatos sejteket, hanem azáltal fejtik ki hatásukat, hogy különböző immunválaszok kialakulását aktiválják a szervezetben.

megrendelem

Fontos a gyógygomba minősége!

Mivel a gyógygombák felhasználása súlyos betegek esetén a legnépszerűbb, érdemes figyelni a minőségre. Mi nem hisszük, hogy becsaphatjuk a szervezetet, és laboratóriumi körülmények között, csupán néhány hét alatt optimális növekedést érhetünk el a gyógygombáknál. Az általunk forgalmazott gyógygombák hosszú termesztési periódusa hónapig vagy évekig tart. Termékek melyben gyógygomba található:

MicoVit: Miért érdemes a MicoVit-et fogyasztani?

 • csökkentheti a sugárkezelés és a kemoterápia mellékhatásait,
 • a benne található kurkumin révén csökkentheti a test gyulladásos válaszreakcióit, és elősegítheti a daganatok elleni terápiák sikerességét,
 • támogathatja és erősítheti az immunrendszert,
 • növelheti a citokin termelést,
 • erősítheti a makrofágok és a T-ölősejtek aktivitását,
 • segíthet fenntartani a szervezet erős életteli állapotát,
 • antiallergén.

MicoTon:  Miért Érdemes MocoTon-t fogyasztani?

 • antibakteriális és antivirális hatású,
 • gyulladáscsökkentő,
 • támogathatja és erősítheti az immunrendszert,
 • harmonizálhatja az egész szervezet működését,
 • növelheti a fizikai erőt és a teljesítményt,
 • serkentheti a vérkeringést,
 • jótékony hatással lehet a vércukor- és koleszterinszintre,
 • késleltetheti az öregedést,
 • pozitív hatással lehet a depresszióra,
 • antiallergén,
 • az összetevők mikronizált mérete révén jól felszívódik (gyomorsav ellen védett hatóanyagokkal).

 

megrendelem

Well Coffee: Mi a Well Coffee?

A WELLcoffee instant kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biotermesztésű instant kávét és 100%-ban biotermesztésű ganoderma kivonatot tartalmaz, amely ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásait tekintve is kiváló. A Ganoderma lucidum a hagyományos kínai orvoslás nélkülözhetetlen eleme. Hatóanyagai között szterolok, enzimek, polipeptidek, vízben oldható és oldhatatlan poliszacharidok vannak. Koleszterinszint-csökkentő, gyulladásgátló és májvédő hatásáért lanosztán típusú triterpénjei, a ganoderánsavak felelősek. Ha bármi kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Fűben, fában… gombában orvosság!

Különböző diéták alapulnak a Föld és a természet adta kincseken, a zöldség és a gyümölcs jótékony hatásain, ezer meg ezer teaféle kecsegtet gyógyító hatással, legyen akár olyan népszerű és elterjedt, mint a csalán, vagy a kamilla.

Aki megbetegszik, erőnek erejével próbálja kideríteni, melyek azok a gyógymódok, kezelések, melyek a gyógyulás útjára segíthetik. Sokan ilyenkor a legelterjedtebb módszereket részesítik előnyben, ilyenkor azonban érdemes tovább vizsgálódni, hátha vannak alternatív lehetőségeink. Ilyen például a gyógygomba.

A gyógygombák képezik az alapjait a legtöbb antibiotikumnak. A gyógygombát magas minőség jellemzi, rendkívül hosszú ideig figyelik és gondozzák a szakemberek a gombákat, annak érdekében, hogy az a legkedvezőbb élettani hatást fejthessék ki szervezetünkben.

Amennyiben felkeltették érdeklődését a gyógygombák jótékony hatásai, válogasson gomba kivonatot tartalmazó étrend kiegészítő termékeink közül, illetve forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseire!  

Ganoderma lucidum, a válasz ott rejlik a természetben

A keleti kultúra számos csodát rejteget számunkra. Gyógymódjaik is ezek közé tartoznak, melyek hihetetlenül egyszerűek, mégis hatékonyak.

A Ganoderma lucidum, más néven pecsétviasz gomba mindamellett, hogy gyönyörű gombaféle, hatása igazán lenyűgöző. Nem véletlenül ismerik és használják keleten immár 4000 éve gyógynövény gyanánt, tudván, hogy milyen hatásos immunerősítő hatása van.

A daganatos megbetegedések száma sajnos rohamosan növekszik. A kutatók azonban számos bizonyítékkal szolgálnak arra, hogy a Ganoderma gomba hatásos lehet a daganatos betegségekkel szemben.

A Ganoderma gombából készült készítmények, mint a kávé vagy a tea csökkenthetik a már megbetegedett páciensek kemoterápiás kezeléseinek mellékhatásait, mint a fáradtságot, hajhullást, fertőzések kialakulásának veszélyét. Csökkenthetik az áttétes daganatok kialakulását, a kezeléssel járó fájdalmakat, továbbá meggátolhatják a csontvelő működésének leállását. Érdemes fogyasztani akkor is, ha nem vagyunk betegek, hiszen segíthet aktiválni a szervezet rákellenes védekező rendszerét.

A Ganoderma további jótékony hatásai:

Immunrendszer erősítő és méregtelenítő hatással rendelkezik, csökkentheti a vércukorszintet, helyreállíthatja a vörösvérsejtek membránjait, valamint csökkentheti a vérlemezkék felhalmozódását, megakadályozhatja a trombózist. Segíti a szövetek gyors gyógyulását és megakadályozhatja a sejtszövetek elhalását. Mindemellett nyugtató hatású és keringésjavító a Ganoderma.

Segítsen szervezetének a védekezésben és a felépülésben! Rendeljen tőlünk Ganoderma készítményeket!